Tosot Klímák

Idestova 4 éve kapható hazánkban a TOSOT márkájú klíma berendezés. E márkanév termékei először 2003-ban, Kínában kerültek bemutatásra, nemzetközi bevezetésében a Zhuhai (Kína) székhelyű Gree Electric Appliances Inc. nyújtott segítséget. Ez a cég a világ legnagyobb klímagyártó vállalata. A Tosot termékek mára már világszerte 15 országban vannak jelen (például Belgiumban, Németországban, Ausztriában, Dániában is). A TOSOT termékeire az egészség a jellemző, mint a légkondicionáló berendezések, ventilátorok, hősugárzók, víz- és légtisztító berendezések, párátlanító készülékek, párásító készülékek, ruhaszárítók és konyhai gépek, mint a rizsfőző, kukta, indukciós főző. Minden termék hangsúlyozza a technológiai újdonságot, a smart életmódot, a fiatalságot és a minőséget. Ezt tükrözi a neve is az angol Technology (Technológia), Original (Eredetiség), Style (Stílus), Outstanding (Kiemelkedő) és Trust (Bizalom) szavak kezdőbetűinek összeolvasásából keletkezik.

A folyamatos fejlesztés következtében a gyártó most magasabb szintre lépett. Megjelent a hazánkban fűtésre is nagyszerűen használható új klíma-család, VENUS néven. Feltűnő, hogy az SCOP érték 5 felett van, így versenytársainál jóval gazdaságosabban üzemeltethető. Természetesen H-tarifa kedvezményt is igényba lehet rá venni. Tekintve, hogy a garancia idő 3 év, kijelenthetjük, hogy mindez igen versenyképes áron kerül forgalomba.

A TOSOT Venus klíma egy kiváló ár-érték arányú klíma berendezés, mely modern, korszerű megoldásokat tartalmaz. Az inverternek köszönhetően nem csak rendkívül halk, de fogyasztása is elenyésző a régebbi ON/OFF klímákhoz képest.


A TOSOT Venus oldalfali split klíma egy fűtőképes készülék, mely annyit jelent, hogy nem csak nyáron élvezhetjük kellemes hűvös lakásunkat, de télen is megfelelően melegen tartja a helyiséget. A téli hidegben -22°C  fokig képes kiváló hatásfokkal működni fűtési üzemben.
Kényelmi funkciókból sincs hiány, mivel a TOSOT Venus elsősorban a vásárlói igényeknek megfelelően próbálta összeállítani a klíma készülékeke. Kényelmi funkciók : inverter , 0,5 W standby üzemmód, 3D légáram, Cold Plasma szűrő, Temperálás 8°C-on, Ventillátor üzemmód, Automata üzemmód váltás, “I Feel” funkció, Intelligens elő- hűtés/fűtés, Időzítő, Intelligens leolvasztás, Soft , start, Karterfűtés, Wifi vezérlés.

Tosotr32 Venus Klimaval Futes

TOSOT VENUS Fűtésre Optimalizált Split Klíma

2,7 KW 170 000 Ft Alapszereléssel: 220 000 Ft

3,5 KW 190 000 Ft Alapszereléssel 240 000 Ft

5,2 KW 280 000 Ft Alapszereléssel 350 000 Ft

7 KW 350 000 Ft Alapszereléssel 430 000 Ft

3D légáram, Cold Plasma szűrő, Temperálás 8°C-on, Ventillátor üzemmód, Automata üzemmód váltás, “I Feel” funkció, Intelligens elő- hűtés/fűtés, Időzítő, Intelligens leolvasztás, Soft , start, Karterfűtés, Wifi vezérlés, 3 év garancia